Niet meer te koop

Fay-ki is een bijzonder lieve makkelijke merrie. Een Eenigenburger S1. Ook door volwassenen prima te rijden mits niet te zwaar en te lang. Ze is een stevige sterke pony. Ze is een drie-ganger.
Momenteel te dik en nog niet in conditie ivm veulen aan haar voet, wordt nu hard aan gewerkt. Ze is makkelijk te rijden zowel buiten als in de bak. Ze is veel mee geweest naar strand, duinen en bos maar ook veel in de polders tussen al het verkeer. Ook alleen buiten kan mits er een ervaren zekere ruiter op haar zit maar samen met een ander paard kijkt ze nergens naar. Ze gaat nu steeds vaker alleen en dat gaat steeds beter. Hier gaan we aankomende tijd nog mee verder.  Ze is een leuk stoer gezinspaardje. Ook in de omgang. Bij de hoefsmid (geen ijzers) of trailer, allemaal geen probleem. Najaar 2019 zal ze weer helemaal in conditie zijn. Jaarlijks bezoek van de tandarts en op tijd ingeënt en ontwormd.
Ze gaat niet naar een handelaar of manege.
 
Kleur zwart wildkleur (grullo).
stokmaat 133cm
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 VERKOCHT!!
 
Triplex.
Veuen. Zwart met wit. 
Ouders Easy (tinker) en Goï (IJsalander).
 
Triplex is een vrij rustig vriendelijk veulen. Ze is een drieganger.
In augustus is ze 6 maanden en kan dan afgespeend worden. Ze wordt verkocht als recreatiepaardje en verwachten minstens een uitendelijke stokmaat van 145 cm.
Ze heeft paspoortje, is gechipt en ontwormd.
 
Vaste Prijs; 750 euro.