Aangezien fokken voor ons een hobby is en wij voor eventuele kopers dus tijd moeten vrijmaken om naar stal te gaan ivm werk zou ik willen vragen het volgende te lezen vóórdat u een afspraak maakt.

-        Kom alleen bij echte interesse.

.        Onze prijzen zijn vanaf prijzen. Bij langere training wordt de prijs hoger.

-        Weet van tevoren waar u het paard/veulen gaat stallen

-        Overleg eerst met het gezin/partner

-        Ben u het niet eens met de prijs, dat kan maar kom dan niet.

-        De meeste paarden zijn jong en kunnen hier niet door het hele gezin uitgeprobeerd worden.

-        Zowel op tiktok als op Facebook onder Eenigenburgerpaard zijn filmpjes te vinden van onze                paarden.

-        De toekomstige plek van onze paarden is belangrijk. Ze zijn niet gewend om 20 uur per dag op            stal te staan. In kudde verband met inloopstal heeft zeker de voorkeur.

Verkocht Axlar

Axlar

Axlar is een 5 jarige Eenigenburger, 3 ganger. 145cm Smokey wildkleur. Ruin.

Hij is vorig jaar professioneel ingereden en heeft de winter op rust gestaan en nu wordt hij weer opgepakt.

Hij is dus jong en redelijk groen maar goed zadelmak. Komt regelmatig buiten. Met een ander paard gaat dat makkelijker dan alleen. Als hij iets spannend vindt staat hij stil.

Hij is zeer mensgericht en leergierig. Komt altijd naar je toe en heeft er altijd zin in om wat te gaan doen met je. Echt een vriendelijk paard met vrolijk karakter. Hij heeft de looks met zijn mooie lange manen en kleur daarom is het ook zo moeilijk om hem weg te doen maar zijn bewegingen zijn voor mijn rug te groots. Ik had gehoopt dat hij een makkelijke tölt zou hebben aangezien hij wel 75% gangenpaard is maar dat zit er niet (of met moeite) in maar wel een prachtige draf. Wordt dus verkocht als recreatiepaard.

Hij is in de kudde heel makkelijk. Loopt zonder ijzers en is makkelijk te bekappen. Trailer mak.

De ruiter die ik voor hem zoek moet een ruiter zijn die van aanpakken houdt en direct met hem aan de gang wil. Door zijn onervarenheid is hij niet geschikt voor een jong kind, onervaren ruiter of een angstige ruiter. Hij heeft echt nog training nodig.

Hier wordt hij afwisselend zowel in de bak als buiten gereden om de training voor hem leuk te houden.

Er worden binnenkort video’s van hem gemaakt en recentere foto’s.

5000 euro

 
 
 
 

Te koop Skyfaxa

Skyfaxa

Skyfaxa is een 3.5 jarige Eenigenburger. Kleur zwart zilverappel en 137cm groot. Merrie  75% IJslander en 25% Fjord. Natuurtölter. Nog niet uitgegroeid.

Skyfaxa is als jong paardje veel in handen geweest en haar basis is daardoor gelegd. Afgelopen jaar is er weinig met haar gedaan, gewoon lekker paard geweest op t land. 

Ze is trailermak, trekt zich weinig aan van verkeer en zeker niet bang of schrikkerig aangelegd. Ze is nu nog helemaal groen. (sep 2022) en vanaf nu gaan we haar verder doorpakken zoals wennen aan zadel, bit en lange lijnen. Haar prijs zal daardoor naarmate haar training vordert oplopen. Beetje eigenwijs is ze wel maar zeker niet gemeen.

Ze wordt verkocht als gangenpaard.

Een mensgericht paardje, vriendelijk in de kudde en heeft uiteraard nog alles te leren. We zijn al begonnen met longeren en wennen aan zadel. Ook op haar rug zitten is geen probleem. Ivm leeftijd wordt er niet echt op haar gereden nog.

Daardoor niet geschikt voor jonge kinderen en onervaren ruiters aangezien ze nog helemaal beleerd moet worden.

 

Haar prijs 3750 euro

Deel deze pagina